maanantai 7. heinäkuuta 2014

TALLINNA

  DSC_0001 DSC_0006 DSC_0004-horz DSC_0020 DSC_0055 DSC_0026 DSC_0081 DSC_0027 rämän-horz DSC_0030 DSC_0043 DSC_0036 Maanantaiaamuna lähettiin iskän kanssa bussilla kohti Helsinkiä. Laivassa oltiin 10.30-12.30 välinen aika. Kulutettiin se istumalla. Menimme hotelli Tallink Expressiin. Sieltä melkein suoraan vanhaankaupunkiin, josta löysin Brandy Melvillen ♥ Sillon olin älyttömän ilonen, koska en tienny että Tallinnassa on Brandya. Kävimme maanantain aikana mm. virukeskuksessa ja raatihuoneentorilla syömässä. Illalla katottiin futispelejä ja syötiin.
Tiistaiaamuna menimme hotellin aamupalalle ja sen jälkeen bussilla kauppakeskus Rocca Al Mareen, jossa shoppailin vähän, ja sieltä Kristiine Keskukseen. Rotermannissa kävin Stradivariuksessa, Bershkassa ja parissa muussakin kaupassa. Kyseisenä päivänä ei säät oikein suosinu... no mutta eipä meitä haitannu oikeestaan, sillä pyörittiin melkein kaikki kaupat läpi. Ainoa huono juttu oli, että suunnittelin valokuvaamani Tallinnaa sen päivän. Syömässä kävimme Intialaisessa. Ikinä en ennen sitä kertaa ollut käynyt syömässä intialaisessa, mutta voin sanoa että ruoka oli täydellistä. Illalla taas katottiin pelejä ja syötiin.
Keskiviikkona aamulla aamupala ja kamojen pakkaaminen. Sitte olikin ihan älyhyvä ilma, tietenkin sinä päivänä jolloin me lähettiin kotiin. Sain jonkun verran kuvia sieltä ja pääsin kuvaamaa Espanjalaista porukkaa :-) Ennen kun lähettiin terminaaliin, käytiin pizzalla ja söin vain reunat, heh ei ollu nälkä... Paluumatkan alku oltiin kannella, koska aurinko lämmitti niin ihanasti. Käytiin ostamassa vähän oreoita, joita sitten söin kotimatkalla. Kotona oltiin yhdeksän jälkeen. Hauska reissu oli kaikenkaikkiaan! Eka semmonen ulkomaanreissu, että jäin hotelliin yöks. HALUAISITTEKO OSTOKSISTA POSTAUSTA? :-)
Loppuviikon oon ollu kavereitten kanssa ja käytiin Veturissa, ei kummempia.