sunnuntai 14. syyskuuta 2014

You say that you wanna go to a land that's far away. How are we supposed to get there with the way that we're living today?

  haamu DSC_0172 DSC_0218 DSC_0167 DSC_0180 DSC_0003 DSC_0179 Tää varotus tulee vähän myöhässä, mutta varmaan huomasitte... hyvin minä kuvapainotteinen postaus, mut kai tää on sallittua, sillä mullahan on nimpparit! Nää kuvat on viimeviikonlopulta. Oltiin porukalla juhlimassa siis Ainon synttäreitä (+Marian synttäreitä, jotka oli kesälomalla). Pidettiin ihan mahtava päivä. Valokuvattiin, käytiin yöcruisailulla/kävelyllä, kuunneltiin lehmien ammuntaa ja juostiin pimeessä. Illalla, tai siis yöllä istuttiin saunatuvan terassilla, syötiin iltapalaa ja juteltiin. En voi edes sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli.
Kyseisenä viikonloppuna oli serkkujen synttärit, ja markkinat. Markkinoilta ostettiin mulle maailman söpöin kangaskassi, haha ette tiiäkkää minkä näkönen se on.
Viikolla kävin tän vuoden ekalla teoria- ja pianotunnilla, Teoriassa tää on vika vuos, aika on menny kamalan nopeesti, mut sitte onkii vielä jotai muita musiikkikursseja, jotka pitäs suorittaa, tai jotain sinne päin. Vietin myös laatuaikaa pikkusiskon kanssa, tehtiin pieni cruisailuretki maanantaina ja tiistaina mentiin urheilukeskukseen pelaamaan futista. Perjantaina mun spotify sekos täysin, kaikki listat, jotka olin tehny tai joita seurasin katos ja käyttäjä myös. Onneks sain pelastettua pari listaa.
En jaksais oottaa että saisin tänne huoneeseen vielä yhen hyllyn ja naulakon, ja pari muutakii juttua. Tää näyttää mun silmään vaan jotenki niin keskeneräseltä. Ei kiva. Tuun varmaan joka postauksessa valittamaan tästä huoneongelmasta, kunnes tää on täysin valmis, varautukaa. Ajattelin vielä siistiä mun vaatehyllyä, se meinaan näyttää kaaokselta. Siirryn siis hommiin.