tiistai 14. lokakuuta 2014

kerkeekö lomafiilis iskeä kolmessa päivässä?


  DSC_0301 DSC_0296 DSC_0337 DSC_0297 Hauska sattuma, tasan kuukausi siitä kun viimeksi kirjoitin. On ollut niin monta päivää, jolloin olisin ollut halukas tulla kirjoittelemaan, mutta mulla ei  kuvat riitä, enkä vieläkään ole käynyt ottamassa kuvia tosta ihanasta ruskasta... toivottavasti kerkeisin ennen kuin tulee ihan ruskeeta. Tuolla ulkona  on niin kauniin näköstä ja mä tykkään ihan älyttömästi! En vaan pidä siitä kun aamut on niin kylmiä, että joskus meinaan jäätyä ihan kokonaan.
   Sitä aikaa, jolloin olisin voinut naputella konetta ja saada tekstiä teille, käytin lukemiseen. Koulukirjat on pysynyt tossa ihan lempparina, tai no siis  miten sen nyt ottaa. Kokeita on siis riittänyt vaikka muille jakaa ja huomenna olisi yksi taas edessä. Toivottavasti menee hyvin.
   Kuukauden aikana on tosiaankin tapahtunut kaikkea kivaa ja vastapainoksi myös huonoa. Mutta kerron teille niistä hyvistä jutuista! Kokeet on mennyt  aikalailla hyvin, huoneeseen on naulakko ja hylly saatu vihdoin, viimeisestä sarjapelistä hieno voitto meille ja meidän joukkue vain kasvaa,  kirjastosta  on löytynyt paljon hyviä kirjoja, tykästyin sarjaan Vain Elämää, pari vaatetta ja yksi kirja on tullut ostettua, leiponut mm. omenapiirakkaa,  pullaa,  cookieita ja suklaakakkua ja paljon kaikenmoista muuta kivaa oon tehnyt ja on tapahtunut, jota en nyt tähän hätään muista listata.
   Nyt tähän viereen tuli meidän uusi kissanpentu Hilla, joka on meillä asustanut viime keskiviikosta lähtien. On se niin pieni verrattuna tohon Niilo  möhköön. Hilla päätti nyt sitte kirjoittaa lopuksi teille jotain...hcgiyr89poppöp+inb ääääääääääää4#N 777yu0j99hn
 ed<bbb6mnbbbbbtrsn. Ehkä toi tarkoittaa hyvää syyslomaa, tai tulevan syysloman odottelua! ;) Mulla se loma alkaa perjantaina. Ainoo juttu... mulla ei  vaan ole oikein lomafiilis.