perjantai 27. kesäkuuta 2014

cold weather, wind blows and hair goes messy

  DSC_1912 DSC_1879 DSC_1980 DSC_1911 DSC_1890 DSC_1924 DSC_1976 DSC_1915 DSC_1927 DSC_1972 DSC_1866 DSC_1968 Mä meinaa millään saada itteeni kirjottelemaan, vaikka kuinka tekis mieli. Sohvalla löhööminen ja pelien kattominen on paljo jännittävämpää, vai? Eikä lämpimiikää päivii oo ollu yhtää, ulkona on ollu melkei toppatakki keli, not nice. No joo nyt kun tänää on välipäivä niin viittin tulla teille laittamaa kuvia viime viikolta. Aika on menny nopeesti, vaikken hirveesti mitää oo tehny. Reilu viikko sitte olin Juulilla yötä ja meil oli tosi kivaa. Juteltii ihan ympäripyöreesti kaikesta Mitäköhän muuta oon tehny? Kattonu mm-pelei, tilannu netistä jotain kivaa ;), syöny, ostanu juoksukengät, leiponu, käyny treeneissä,  repiny tapetteja ja raahannu tavaraa olohuoneeseen, meijän huoneen rempan takia. Juhannuksena olin kotona, plus käytiin iskän ja pikkusiskojen kanssa meijän periteisellä kiertelyajelulla. Maanantaina tää tyttö lähtee kolmeks päiväks TALLINNAA jes ja Julia tulee nähtävästi torstaina meille ♥ (ps. mulla ei enää toimi minkäänlaiset youtube'palkit' täällä blogissa 3:)

9 kommenttia

 1. ihania kuvia :-) ja tää ulkoasukii on niin upee!

  VastaaPoista
 2. mulla pisti heti silmään eräs asia kun aukasin sun blogis. vertailin tässä sun blogias erääseen suht suosittuun blogiin ja huomasin heti pari (tai vähän useampaakin) yhtäläisyyttä. luulen, että tiiät hyvin mistä blogista puhun. tommonen kopioiminen on aika turhaa, koska ihmiset kyllä huomaa. kaikki arvostaa omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä. tämmönen muokkaustyylin, kirjoitustyylin ja ulkoasun kopioiminen on aika lapsellista hommaa. tai mikäs siinä jos tykkää just samanlaisesta ulkoasusta mikä toisella on, ei siinä ole mitään vikaa. kuitenki siitä tulee semmonen tunne, että haluat vaan paljon seuraajia idealla: "teenpä täysin samanlaisen blogin ja muokkaampa kuvat juuri samalla lailla ja kirjoitampa samanlaista tekstiä niin saan paljon seuraajia kun tuollakin on!!"

  tämä kyseinen suosittu blogi on saanut paljon seuraajia juuri sen takia, että hänellä on omaperäinen tyyli kuvata, muokata kuvia ja ulkoasua. sinuna lopettaisin tommosen matkimisen tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä, heti aluks kysyn että mihin blogiin? oon vähän hämilläni. muokkaustyylin oon oppinu ite yhden blogin kautta, kun kauan oon tietynlaistatyyliä yrittäny ettiä, ja sitten kun alan ite tykkäämään vihdoin ja viimein siiitä, niin mulle tullaan valittamaan että matkin. oonhan mä tietenkin joskus jotain blogeja nähny missä on samantyylisiä kuvia, mutta ei kuitenkaan.
   kaikki mitä kirjotan tulee heti päästä, ja jos joku sanoo että kirjotus tyylin joltain kopioin, niin ei helvetti sanon minä XD
   ulkoasu on on mun oma väsäämä, taustakin jostain netin syövereistä ja sekin on ollu tarkotus olla vaan väliaikasena.
   ja sori mua ei kiinnosta kuinka paljon mun blogilla on lukioita, että onko niitä 10 vai 200 vai 800, mutta omaks huvikseni mä tätä kirjotan :-)

   Poista
 3. :-DDDDD Voi luoja, yrität parhaas mukaan jäljitellä Elisan blogia, mutta et kyllä pääse lähellekään sen tasoa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kuvia ja tykkään ulkoasusta myös! :--)

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana ulkoasu ja tosi hienoja kuvia! :-)

  http://peaceforyoungmind.blogspot.fi/

  VastaaPoista