lauantai 6. syyskuuta 2014

muuttuu sun pitäs muttet tiedä mitä puuttuu

  DSC_0539 DSC_0486 DSC_0497 DSC_0537
Siitä lähtien ku koulut alko, eli 11.8, aika on menny tosi nopeesti, ja oon saanu ajan kulumaan kaikella muulla tavalla, kuin keskittymällä tähän blogiin mitenkään. Meijän piti tän kuun loppuu mennessä väsätä kasvio, ja muitakii projekteja on kasaantunu tehtäväks. Yks projekti ollaan perheen kanssa saatu vähittäin valmiiksi, meinaan mun ja mun pikkusiskojen huoneen remontointi. Se on nyt valmis, ainoastaan pieniä yksityiskohtia esim. verhot, pari hyllyä ja sen semmosia puuttuu. 
En ees hirveesti tiiä mitä mun pitäs tässä postauksessa kertoo... No sen mä sanon et toi kirja mikä tossa ylhäällä on, niin se on mulla luettavana nyt, ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Niin ja oon vähitellen tutustunu mun uuteen rinnakkaisluokkalaiseen tyttöön, joka vaikuttaa tosi ihanalta ihmiseltä. Mulla alko muuten ekalla viikolla uutena aineena valinnainen saksa. 
Viime viikonloppuna Julia oli meillä yötä. Tilattii pizzaa, ja syötii paljon kaikkee. Katottii illalla joku kauhuleffa, jolle mä vaan nauroin. Aamullakii katottii Kaunaa, en voinu tehä muuta ku nauraa... en tiiä mikä mua vaivaa, ne oli ennemmin hauskoja ku pelottavia.
Tän kyseisen viikon oon ollu mukavassa flunssassa, muunmuassa kuumeen, kurkkukivun, nuhan, tukkosuuden ja pahan olon kera. Oon maannu sängyssä, juonu satatuhatta kuppia teetä ja kahvia, ja eilen yritin kirjottaa tän viikon muistiinpanoja ja väsäillä ihan älyttömästi läksyjä, joita mulla ois tehtävänä vielä ihan kamalasti viikonlopun aikana. Ens viikolla ois aikomus siirtyä takas kouluun tekemään enkun- ja ruotsin väliin jääny sanari. Tällä hetkellä ollaan kavereitten kanssa porukalla Ainolla yötä. Kirjottelen joskus myöhemmin, että mitä me tehtiin täällä... Vielä tänä viikonloppuna ois aikomus mennä serkkujen synttäreille ja markkinoille. 

2 kommenttia

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Kiva blogi sulla :) Ajattelin linkittää myös oman blogini. Mun blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

    P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista