keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

i need to focus on all of this

DSC_1156 DSC_1158 DSC_1160 DSC_1181
Onneks tää vaatepaketti tuli eilen. Rakastuin varsinkin noihin Svean farkkuihin. En ookkaan hetkeen oikeen vaatteita hankkinu. Kesäks oon aatellu ostaa viel sen hameen! Mitä tykkäätte noista uusista kuteista? (haha, mikä sana)
Tällä viikolla neljä koulupäivää, ens viikolla myös ja yhtenä aamuna meenkii kouluun vasta 9.30 ja sit seuraavalla viikolla onki vaa kolme päivää kitumista. Aatella että kohta edessä onkii kunnon loma, ja mulla on ihmeen paljon suunnitelmia kesäks :-)
Eilen yritin vähän keskittyä tän päiväseen maantiedon Amerikan valtiot- testiin ja ihan hyvä fiilis siitä jäi. Hassua, et opin noi valtiot aika nopeesti... vaikkakin yleensä en millään meinaa mitään karttoja muistaa. Äsken kirjottelin tossa ostoslistaa mun synttäreitä koskien, hurjasti aineksia ja ruokaa pitäs ostaa ja ens viikolla mun pitäs leipoa vähän kaikkee. Hirveetä härdelliä, mut on sekii kestettävä. Niin ku huominen äikänkoe ja pääsiäiskirkko. Pääsee kuuntelemaan papin tunnin mittasta höpötyshetkeä. Koulussa päästiin lenkkeilemään, teki meinaan iha älyttömän hyvää olla tuolla ihanassa ilmassa, ei minkäänlaista epäilystä mitä aijon viikonloppuna tehdä.  
Nyt hyppään taas aiheesta toiseen. Mun silmää ei miellytä tän blogin ulkoasu yhtään. Haluisin tähän jonkulaisen taustan ja muutenkin jotenki vähä enemmän mun näkösen, mut oon hirveen huono totetuttamaan mun ajatuksia.

2 kommenttia

  1. Oi ihana postaus ja mä rakastuin heti sun ihanaan ulkoasuun!, banneri on tosi söpö!:)), sä kirjotat tosi hyvin:)

    VastaaPoista