tiistai 21. lokakuuta 2014

Didn't anyone ever tell you it's OK to shine?

  viiviväärinpäin-horz 10729030_353912961434992_808659756_n iidajuuli-horz DSC_0365 10726369_353912958101659_431428469_n idajuuli-horz DSC_0368 10699291_353911654768456_1368508061_n Voin sanoa jo heti alkuun, ettei se lomafiilis iskenyt muhun, mutta ei se haittaa!
 Viime viikko oli tosi helppo, vaikka oli bändikoe ja äidinkielenkoe. Bändikokeesta sain ysin ja esitelmästä meidän tiimi sain ysi puokin. Torstain  futistreenit oli peruttu, joten sen illan käytin hyvien vanhojen biisien ettimiseen Spotifysta ja aika paljon niitä löyty. Loppuviikosta odotin riparikirjettä,  joka imestyi postilaatikkoon vasta eilen.
   Lauantaina mentiin Juulin kanssa Iidalle yöksi. Kävimme heti aluks vähän valokuvaamassa. Ei mennyt kauaa kunnes meille kaikille tuli ihan kamalan  kylmä, joten mentiin sisälle. Aika meni tosi  nopeasti ja lähdettiin kaupalle ostamaan vähän herkkuja. Illalla "katsottiin" Twilightia ja Hannua & Kerttua.
   Sunnuntaina katsoimme mm. Teletappeja Netflixistä ja saimme traumat siitäkin lastenohjelmasta.  Teimme myös lettuja, tai siis Juuli ja Iida teki,  mutta kyllä niistä ihan hyviä tuli vaikka aluksi vaikutti vähän toiselta. Illemmalla saavuttiin Juulin kanssa meille ja Juuli jäi yöks. Tehtiin ruokaa ja  sivusilmällä seurasimme Vino showta. Yöllä katsottiin ihan älyttömän ihana leffa!
  Maanantai iltapäivänä mentiin Lahteen käymään Juulilla. Siellä meitä odotteli Viivi, jonka kanssa lähdimme kirpparikierrokselle (Viivi, jos luet tätä...  kirpparikierros ei tarkota yhdellä kirpparilla käväsyä). Poikettiin ensimmäisen kirpparin jälkeen mäkkärissä Viivin pyynnöstä. Koko iltapäivä saatiin  kulumaan neljän kirpparin läpikäynnissä ja itseasiassa ostin sieltä kolme vaatetta, kerrankin löytyi jotain. Illalla olin kotona ja luin kirjaa.
   Tälle viikolle on vielä jonkin verran suunnitelmia, jotka olisi aikomus toteuttaa.
   Ps. Loppukuusta ajattelin laittaa kuvia tämän kuukauden ostoksista, miltä kuulostaa?

14 kommenttia

 1. wow ihan mahtava blogi! ihan ehdottomasti liityn lukijaks :-)!

  http://infinity-hhennvt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihan täydellinen blogi, liityn! muuten, millä muokkaat kuvas? :)

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on niin älyttömän hieno. Ulkoasusta tekstiin, kuvatkin mahtavan laatuisia. :) Liityin!

  VastaaPoista
 4. OI sulla on ihana persoonallinen tyyli ! :) Liityin

  http://emiliaalexandraa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. sulla on tosi kivan olonen blogi ja oot ihan superkaunis. :)

  VastaaPoista
 6. Tykästyin kuviesi tyyliin todella paljon, juuri sellaista mitä itsekkin kaipaisin ja haluaisin toteuttaa! #katutyylit ! Saitkin uuden lukian koska myöskin ulkoasu miellyttää silmääni :)

  VastaaPoista
 7. Oih! Ihanan erikoinen blogi ja wau mitä kuvia! Sulla on kivan rento tyyli ja muutenkin, voisin liittyä sulle lukijaksi :-)
  Hahah, teletapit (Y)


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia ja ihanan persoonallinen blogi! :-)

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. tosi kivan olonen blogi ja upeita kuvia :)!

  http://luna--still--loving.blogspot.be/

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvai sulla! Ja tykkään myös täst blogin taustasta, se on niin erilainen kuin muilla :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Wau mikä tyyli ja upea blogi! Ihana erilainen, i like ;)

  ♥: http://wonderlandxxtuuulis.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Aiiiivan upeita kuvia!! <3 Rakastan näitä! Itse omistan hieman erityylisen blogin, ja minuun iski myös lomafiilis, mutta käy toki vilkaisemassa :-) Jään seurailemaan!

  http://pinjafin.blogspot.fi/

  VastaaPoista