sunnuntai 23. marraskuuta 2014

home is wherever i'm with you

  DSC_0371 DSC_0428 DSC_0375 DSC_0432 Nyt istun tietokoneen ääressä, julkaisemassa teille kuvia meidän pienistä veijareista. Mietin, kuinka kiireistä aikaa marras- ja joulukuu on. Kalenteri on ihan  täynnä kaikkea... mm. pikkusiskon synttäreille leipominen, futiksen päättärit, piano- ja teoriatunnit, futistreenit ja kouluhommat. Viime viikolla oli historian- ,    uskonnon- ja matikankokeet, ja matikan numeron näin jo helmestä. Olen hyvin posiitiivisesti yllättynyt. Koetta opettajalle antaessa ajattelin, ysi sieltä      saattaisi tulla, mutten missään nimessä ajatellut kymppiä, jonka siis tosiaan sain. Eilen kasiluokkalaisilla oli Tehdään Hyvää -päivä, itse olin musapajassa,      jossa teimme evankeliumi räpin joulujuhlaan. Myöhästyin tunnin, enkä saanut edes myöhästymismerkintää. Koulussa on hirveesti projekteja joulujuhlaa ja    musailtaa varten. Ensi viikoksi pitää lukea kemian- ja äidinkielenkokeeseen, myös äidinkielen esseen suunnitelma täytyy kirjoittaa mutten keksi aihetta.      Loppuvuodesta ei pitäisi olla enää isompia kokeita, sanakokeita tai pistareita silti ehkä. Suoritin myös musiikinteorian 3/3 peruskurssin kokeen läpi hyvällä      arvosanalla. Perjantaina sain myös rippileiri kirjeen. Pääsin ensimmäiseen vaihtoehtooni (5). Olen saanut selville puolet leirillä olevista, jotka lähes kaikki on  tuttavia. Innolla odotan sitäkin kokemusta.
   Lunta on tullut pariinkin otteeseen, mutta joka kerralla kerennyt sulaa loskaksi. Nyt pihalla näyttäisi olevan nätti kerros valkoista puuteria, mutta  kaupunkiin kun aamuisin saapuu, näky on kamala, ruskeaa nöhtää joka puolella.
   31 päivää jouluun. Inhoan sitä kun ihmiset alkavat jo lokakuussa hössöttää joulu jutuista. Torttuja ja pipareita pitäisi leipoa, joulukoristeet asettaa  paikoillensa ja joululaulut, ei niiden laulamista tarvitsisi aloittaa ennen ensimmäistä adventtia. Ei, en inhoa joulua, mutta liian aikaista hössötystä, kyllä. Pitäisi  käydä lahjaostoksilla tänä vuonna ajoissa, jotten jätä paketointia koulun lopetusta edeltävään yöhön, niin kuin vuosi sitten. Olen myös ajatellut    joulukalenterin pitämistä blogissa.
    Huomenna on onneksi vain kaksi tuntia koulua, liikuntaa ja terveystietoa, jonka jälkeen pääsen käymään kirjastossa ja sen jälkeen täytyy kiiruhtaa kotiin    koulujuttuja väsäämään. Jaksokin vaihtuu torstaina. PS. TOI KAHDEN KAPPALEEN SOVITUS ON NIIN MAHTAVA! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti