sunnuntai 25. tammikuuta 2015

but i need more than myself this time


  DSC_0583 DSC_0647 DSC_0627 DSC_0656 DSC_0592 Ensimmäinen blogikirjoitus vuonna 2015 ja tosiaan tammikuu on jo lopuillaan. Uusivuosi meni hyvin perheen kanssa, ja loppulomasta ei ole enää  minkäänlaista muistikuvaa. Ainakin alkuvuodesta kävin kummitädin kanssa syömässä Santa Fè -ravintolassa, jossa tilasin hiiligrillattua kanaa (niin kuin  aina) ja olin serkuilla yötä.
  Kirppareilla olen käynyt pariin kertaan jo tämän vuoden aikana. Aikaisemmilla kerroilla löysin muunmuassa huopikkaat (♥) ja viimeisimmällä kerralla noin  kymmenen ihanaa vaatetta! Tosi hyvä säkä käynyt. Ostin alennuksista, kun kävimme Helsingissä ennen uuttavuotta, neuleen ja nätin paidan Monkista.  Ensimmäisinä koulupäivinä kävin thaimaalaisessa lounasravintolassa syömässä, ja ostin maiharit alennuksesta. Pullaa ja sämpylöitä on tullut tehtyä, ja  tietenkin olen nauttinut erilaisista teejuomista. Olen käynyt omatahtoisesti luistelemassa ja liikuntaryhmän kanssa hiihtämässä. Koulussa valitsimme  bändissä viime viikolla musaillassa soitettavat kappaleet, joista kummastakin tykkään tosi paljon.
  Kunnon flunssassa kerkesin olla varmaan viikon, jolloin multa jäi parit futistreenit välistä, mutta silti kävin valmentamassa futiskoululaisia.
 Tänään alkoi ensimmäiset rippikoulutapaamiset, eli olin aamu kymmeneltä istumassa kirkossa ja kuuntelemassa saarnaa. Ensi viikolla kolme koetta, kaikki  kielten kokeita (saksa, äidinkieli ja englanti). Ei kai mulla muuta päiviteltävää ole! Hyvää alkavaa neljättä viikkoa kaikille :-)
 PS. tossa gadgeteissa (eli alhaalla oikeassa reunassa) on nyt mun luku-urakkalista, sillä tänä vuonna aijon yrittää lukea 50 kirjaa, joten kaikki luetut kirjat  näkyvät siinä. Siitä voivat halukkaat seurata mun edistymistä, toinen paikka josta mut löytää nimellä iiippu on goodreads *klik*.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti