lauantai 27. joulukuuta 2014

christmas and my presents

  DSC_0464 DSC_0529 DSC_0484 DSC_0495  Meidän perheen joulu meni rauhallisesti. Heräsin aamu kahdeksalta katsomaan Joulupukin Kuumaalinjaa ja syömään joulupuuroa. Perinteen mukaisesti     kävelimme aamulla mummolaan. Söimme, katsoimme lumiukon ja vietimme aikaa yhdessä, kunnes lähdimme kotiin. Kotona katsoin Netflixiä ja odotin         pöytään pääsemistä. Neljältä meillä oli jouluruoka, jonka jälkeen avasimme lahjat. Lahjojen avaamisen jälkeen kävimme saunassa ja katsoimme tv:tä. Itse     en ole mikään joulun erityinen ystävä, enkä valokuvannut oikeastaan yhtään... joten esittelen enää vain lahjani.

DSC_0530DSC_0543 DSC_0564 DSC_0539 DSC_0545  Sain kaksi Iittalan Sarjaton mukia ja saman sarjan kulhon, 2x30€ Spotify lahjakortteja, Carlingsin lahjakortti 30€, H&M lahjakortti 15€, reilusti rahaa, paljon   suklaata, teetä, keksejä ja pähkinöitä, Outolintu ja Punaiset Tulppaanit -kirjan, kynttilän, The Book of Good Thoughts -vihkon, käsi- ja jalkavoiteen, kauniin    sinisen Marimekon rahapussukan ja korun. Näiden lisäksi saimme pikkusiskojen kanssa yhteiseksi lahjakortin Santa Fé -ravintolaan ja yhteistä aikaa parin    kummin kanssa.
  Kaikki lahjat tulevat todellakin käyttöön. Ensiviikolla olisi suunnitelmissa lähteä Helsinkiin, käydä kampaajalla ja viettää mahtava uusivuosi Julian kanssa! Nyt   menen leipomaan päärynäpiiraita ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti